Ovo će biti najpoželjnija destinacija u 2024. – Materra i Priora, imena koja treba zapamtiti

Adventi u Hrvatskoj

Luksuz, prekrasan dizajn, udoban krevet i pogled u bespuće koje će Vas, dok doručkujete s ljubavlju i pažnjom osmišljenu deliciju, ostaviti bez daha. Nakon šetnje iskonskom prirodom koja osnažuje um, a umiruje duh i tijelo, za samo deset minuta možete šetati jednim od najljepših secesijskih nizova u Europi, sačinjenim od veličanstvenih gradskih palača. Navečer se okupajte u bazenu ili opustite u jacuzziju i sauni. Ili jednostavno cijeli dan provedite u najljepšem wellnessu regije, uživajući u posebno odabranoj BEIGIC veganskoj kozmetici iz Koreje, koja se u Hrvatskoj ekskluzivno može naći samo ovdje.

Hotel Materra Osijek

Hotel Materra

Mislite da pričamo o novoj destinaciji na moru?  U pravu ste, ali ovoga puta pričamo o moru ravnice, novom doživljaju u Slavoniji, do sada prepoznatoj po gastronomiji, tradiciji i dobrom domaćinstvu. Ovo je sve to i puno više. Wellness & Wholeness hotel Materra, okružen nesputanim poljima, u slikovitom krajoliku. Osvaja srce, osnažuje um i umiruje dušu. Holistički pristup odmoru, gdje se susreću luksuz i priroda, energija i ravnoteža.

Hotel je izrastao iz prostrane, plodne ravnice. Smještajnog je kapaciteta od 61 jedinice koje broje i jedan predsjednički apartman. Svaka soba pažljivo je osmišljena kako bi spojila udobnost suvremenog dizajna s prirodnim elementima. Kako bi osigurali autentično iskustvo slavonske kuhinje, za goste se biraju samo najbolje lokalne i sezonske namirnice. Posebnost hotela nalazi se i u 1500 četvornih metara wellness & spa prostora.

U sve to uvjerili smo se na predstavljanju novih projekata Žito grupe vrijednosti preko 46 milijuna eura. Žito grupa, najveća je poljoprivredna i prehrambena grupacija u Hrvatskoj, a u samo godinu dana izgradili su dva nova velika investicijska projekta.

Priora, Osijek

Specijalna bolnica Priora

Drugi projekt koji nas je jednako tako ostavio bez daha je Specijalna bolnica Priora. Riječ je o budućem internacionalnom medicinskom centru s vodećim stručnjacima plastične, estetske i rekonstruktivne kirurgije te urologije, oftalmologije, ortopedije i drugih djelatnosti. Bolnica se prostire na 6500 četvornih metara, gdje se nalaze i 2 operacijske sale opremljene naprednim sustavom integriranih sala što omogućuje dvosmjernu komunikaciju i vizualizaciju u 4K rezoluciji s liječnicima bilo gdje u svijetu u realnom vremenu, kao i dostupnost podataka o pacijentu u svakom trenutku.

U projekt bolnice uključeni su vrhunski liječnici. Ključnu ulogu ima dr. med. specijalist plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije prof. dr. sc. Milomir Ninković,  koji se nakon otvaranja bolnice vraća u Hrvatsku gdje nastavlja svoj rad, kao i dr. med. specijalist urologije mr. sc. Tomislav Kalem koji se također vratio u Hrvatsku i bit će ravnatelj Specijalne bolnice Priora.

Hotel Materra Osijek

Oba projekta imaju za cilj gospodarski ojačati regiju i pridonijeti pozicioniranju Slavonije na gospodarskoj, medicinskoj i turističkoj karti Hrvatske, Europe i svijeta. Početkom 2024. godine svi putevi vode u Slavoniju.

Foto: PR

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.