Pag Bike&Bed: Popis smještaja koji jamče izvrsnost za prave bicikliste

Pag Outdoor je projekt koji se aktivno razvija od 2020., a ima u cilju stvaranje novog proizvoda u sferi aktivnog turizma na mjesečev otok privlači zainteresirane posjetitelje tijekom cijele godine. Time otok Pag, već nadaleko poznat po svojoj gastro ponudi, zabavi i prirodnim ljepotama, kreće u osvajanje novog tržišta. Osim novih staza, na Pagu se standardizirala signalizacija, a u planu su i razne manifestacije.

/// PAG OUTDOOR osvojio nagradu Simply the best u kategoriji novi projekti u turizmu

Članak se nastavlja ispod oglasa

Široki spektar outdoor aktivnosti u egzotičnom ambijentu paške prirode mamac su koji privlači sve veći broj zaljubljenika u aktivni turizam zbog čega je pokrenut Pag Bike&Bed projekt kojim se nastoji promovirati i osposobiti smještajne objekte za kvalitetan prihvat biciklista. Kako je biciklista na Pagu sve više tako je i potraga za smještajem koji pruža sve usluge biciklistima postala intezivnija. Biciklistima će oznaka Pag Bike&Bed pomoći u odluci odabira smještaja u kojemu su sigurni kako imaju sve potrebno za svoj bicikl.

A na Pagu osim smještaja, biciklistima je zanimljiva priroda i brojne staze koje prolaze nevjerojatno atraktivnim krajolicima Paga. Surovi kamenjar koji podsjeća na površinu Mjeseca, najpopularnija hiking staza kao na Marsu, nepregledna prostranstva suhozida, jedni od najstarijih maslinika na svijetu ili ulice romantičnog Paga i uvijek atraktivne i zaigrane Novalje, mamac su za bicikliste.

///Zbog ovih fotografija svi žele biciklirati na Pagu: Granfondo privukao bicikliste iz cijele Europe na mjesečev otok

Certifikati Pag Bike&bed po definiranim kriterijima u nekoliko kategorija

Pag je uz vožnju biciklom i uživanje osim po nevjerojatnim krajolicima i prirodi, nadaleko poznat i po gastro delicijama poput paškog sira i paške janjetine. Outdoor na Pagu ponajviše biciklizam atraktivni su tijekom cijele godine čime Pag produžuje sezonu i pruža atraktivne sadržaje svim zaljubljenicima u boravak na otvorenom.

Certifikati izvrsnosti Pag Bike&Bed dodijeljeni su prema unaprijed definiranim kriterijima razvrstanim u nekoliko kategorija: informiranje o biciklističkoj i turističkoj ponudi otoka, mogućnost najma, popravka i prijevoz bicikala i opreme, mogućnost pranja i sušenja odjeće te mogućnost prilagodbe prehrane.

Objekti koji ispunjavaju prethodno navedene kriterije dobivaju tablu s jednom, dvije ili tri zvjezdice kojom potvrđuju svoju spremnost za novi vid turističke ponude. Paški iznajmljivači prepoznali su potencijal ovog projekta te se još jednom spremno uključili u zajedničku viziju razvoja.

Za sve prave bicikliste donosimo i popis smještajnih kapaciteta koji nose oznaku Pag Bike&Bed:

Članak se nastavlja ispod oglasa

3 zvjezdice

  • Apartmani Ostrea, Novalja
  • Kuća Ana, Novalja
  • Apartmani Luci & Kety, Lun
  • Lastura Aparthotel&Mobile Homes, Novalja
  • Villa Franči, Pag
  • Hotel Intermezzo, Pag
  • Villa Natura, Mandre

2 zvjezdice

  • Apartmani Tolo, Novalja
  • Apartmani Vegas, Novalja

/// Osam stvari koje trebate znati o Novalji i Pagu

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.