Park prirode Papuk: U Park šumu Jankovac i Kuću Panonskog mora u pola cijene

Park prirode Papuk podržao je akciju “Tjedan odmora vrijedan” te će svojim posjetiteljima ponuditi ulaznice za Park šumu Jankovac i Kuću Panonskog mora u pola cijene. PP Papuk tako se pridružio nacionalnim parkovima Plitvička jezera i Risnjak koji su također najavili brojne popuste u vrijeme trajanja akcije Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice od 16. do 25. listopada.

Omiljeno izletište, Park šuma Jankovac koja iz godine u godinu bilježi sve veći broj posjetitelja na ovaj način želi postati još pristupačnija. Doživite djelić te iskonske, netaknute prirodne oaze po cijeni od simboličnih 5 kuna u razdoblju od 19. do 23. listopada 2020. godine.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Izvrsna prilika nudi se u istom razdoblju i u posjetiteljskom centru Kuća Panonskog mora gdje po cijeni od također 5 kuna možete zaploviti 18 milijuna godina starom poviješću Papuka i uz najsuvremeniju tehnologiju saznati kakav je život nekada bio na tom području te što je od njega ostalo danas.

Kuća Panonskog mora izgrađena je u sklopu projekta Geopriče UNESCO geoparka koji je na prošlogodišnjim Danima hrvatskog turizma nagrađen godišnjom nagradom u kategoriji za održivi turizam.

“Tjedan odmora vrijedan” omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći u pola cijene sve turističke proizvode, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.