Plaže za pse na koje moraš povesti svog ljubimca

Putovanja su uvijek zabavnija u društvu prijatelja, a kakva su tek uz čovjekova najboljeg prijatelja! Bilo da preferirate aktivni ili opušteni odmor, naša obala će se pokazati kao pravi izbor. Na sam spomen riječi odmor, većina si zamišlja plažu i more, pa zašto onda to ne biste priuštili i vašem četveronožnom prijatelju? Otkrijte na kojim najljepšim plažama Hrvatske možete uživati sa svojim ljubimcem kako biste oboje bili na odmoru iz snova.

Kraljica plaža

Svakako je najpoznatija i neizostavna plaža za pse Podvorska plaža u Crikvenici. Ova višestruko nagrađivana plaža ima najmoderniju opremu i sigurno će izmamiti „vau (vau)” svakog vlasnika i njegova psa. Najveća posebnost plaže ipak je prvi kafić za pse u kojem se okupljaju prave njuške. Zna se koliko su psi vjerna vrsta, pa tako i vjerni gosti jer obožavaju ovu inovaciju – ponudu sladoleda, čipsa i piva za pse! Ako se vaš pas i ne zove Rex, zasigurno će se tamo tako osjećati!

Kvarner

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kvarner nudi još puno drugih prilika za pseći raj. Primjerice, Vela plaža u Baškoj, koja je poznata po tirkiznome moru i pijesku zbog kojeg će vlasnicima i psima curiti sline. Ne zaostaju ni plaže Kijac u Njivicama, Veli žal na Malom Lošinju, Punta kolovi između Opatije i Ičića, uvala Vlaška u Senju i niz plažica u Rijeci. Svaki bi pas dao HUNDert Punkte ovim plažama!

Istra

Istra vam osim sunca i mora nudi i odličnu varijantu za odmor pun akcije! Bazeni, tenis i tereni za squash, minigolf te mnoge druge aktivnosti osigurat će da vaš odmor bude sve samo ne dosadan. Najbolji trening i zagrijavanje možete napraviti sa svojim psom na jednom od mnogih psećih plaža u ovome prekrasnom području Hrvatske poput Verudele, Saccorgianne ili Štinjanske uvale u Puli, uvale Lone, Cuvi ili Borik-Figarola u Rovinju te camp beach Istria u Rovinju.

Who let the dogs out?!

Dalmacija

Zna se da su psi najbolji prijatelji pa i na plažama mogu služiti kao idealno društvo! Iskušajte sreću na raznim psećim plažama u Splitu poput, primjerice, sjeverozapadnog dijela Kašjuna i Kašteleta, Zlatnog rata na Bolu i Mlina u Dubrovniku. Na Vartalcu u Komiži atmosfera će sigurno biti vatrena jer osim što je pseća, ujedno je i plaža vulkanskog podrijetla!

Izvor: Croatia feeds

Foto: Pixabay

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.