Plitvička jezera – posebna ponuda za Međunarodni dan žena

Međunarodni dan žena ističe ravnopravnost žena i muškaraca prvi puta je obilježen 1909. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Tijekom posljednjih više od 100 godina slavio je i isticao dostignuća pripadnica ženskog spola širom svijeta, a još se i danas u nekim državama obilježava kao praznik.

Povodom Dana žena, koji se obilježava 8. ožujka, u hotelu Jezero, u Nacionalnom parku Plitvička jezera, pripremili su posebnu ponudu.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Vođena srcem iznad svega, žena je divna u svojoj različitosti. Ona je graditeljica budućnosti, pobjednica u mnogim teškoćama života, hrabra, aktivna, snažna, sposobna, osjećajna, graciozna i nadasve nezamjenjiva.

Posebna ponuda hotela Jezero za Dan žena uključuje jedno ili dva noćenja, ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera i bogatu večeru u restoranu Lička kuća uz ples i zabavu.

Tako, ako se odlučite na jedno noćenje s doručkom u hotelu Jezero između 5. i 6. ožujka paket uključuje ulaznicu za Nacionalni park Plitvička jezera, bogatu večeru uz živu glazbu u restoranu Lička kuća, ali i free upgrade na jezersku stranu hotela.

Paket za dva noćenja, od 4. do 6. ožujka osim doručka uključuje i večeru u hotelu Jezero kao i ulaznicu za nacionalni park Plitvička jezera koja vrijedi za cijelo vrijeme boravka.

U ponudi za Dan žena je i treći paket u kojem se nalazi svečana večera s uključenim pićem dobrodošlice uz živu glazbu u restoranu Lička kuća.

Na kraju podsjetimo kako u prirodi koja oduzima dah i odmara um i tijelo do kraja ožujka u Nacionalnom parku Plitvička jezera možete uživati uz posebne cijene ulaznica u zimskom razdoblju.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.