Plitvička jezera slave rođendan uz promo cijene ulaznica

Plitvička jezera su “kao predjel naročite prirodne ljepote” proglašene nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine. Upravo taj datum obilježava se kao rođendan Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Jedinstvene vrijednosti ovoga područja prepoznate su od UNESCO-a, Organizacije Ujedinjenih naroda za obrazovanje, znanost i kulturu. Trideset godina nakon proglašenja Nacionalni park Plitvička jezera uvršten je na Popis svjetske baštine.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Kako bi proslavio svoj 73. rođendan, Nacionalni park Plitvička jezera pripremio je za vas posebne cijene ulaznica u rođendanskom tjednu. Tako, od 4. do 10. travnja cijena ulaznica za odrasle iznosi 80 kuna, studente 50, a za djecu od 7 do 18 godina 30 kuna. Za djecu starosti do sedam godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50% ulaz je besplatan.

Od 1. travnja počinju voziti elektrobrodovi i panoramski vlakovi, a u ponudi su i programi obilaska jezera.

Radosti proljeća na Plitvičkim jezerima

U Nacionalnom parku Plitvička jezera za vas su pripremili pakete od jedan, dva ili tri noćenja s uslugom polupansiona u hotelu Jezero, ulaznicu u Park te sat najma čamca na vesla za istraživanje kutaka najvećeg plitvičkog jezera Kozjak. Osim šetnje prirodom i otkrivanja čari veslanja tu je relaksacija i revitalizacija organizma u wellness zoni hotela Jezero, kao i bogata gastronomska ponuda bistroa Vučnica.

Istražiti možete i okolicu Plitvičkih jezera, uz popuste na ulaznicu u obližnje Baraćeve špilje te jahanje na ranču Terra. Svima koji žele produljiti svoj boravak na tri noćenja, uza sve spomenute sadržaje, nudi se i popust na ulaz na atraktivno imanje Slovin Unique u Rastokama. Radi se o malom vodeničarskom raju u kojem se čuva tradicija i zadivljujuća posebnost prirode.

Cjelokupnu ponudu promotivnog tjedna na Plitvičkim jezerima pogledajte na POVEZNICI.

Fotografije: Nacionalni park Plitvička jezera

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.