Plitvička jezera slave rođendan uz promo cijene ulaznica

Odlične vijesti za sve ljubitelje prirode – promo cijene u promotivnom rođendanskom tjednu Nacionalnog parka Plitvička jezera. Plitvička jezera su “kao predjel naročite prirodne ljepote” proglašene nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine. Upravo taj datum obilježava se kao rođendan Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Nacionalni park Plitvička jezera
Foto: Nacionalni park Plitvička jezera

Jedinstvene vrijednosti ovoga područja prepoznate su od UNESCO-a, Organizacije Ujedinjenih naroda za obrazovanje, znanost i kulturu. Trideset godina nakon proglašenja Nacionalni park Plitvička jezera uvršten je na Popis svjetske baštine. Kako bi proslavili ovu iznimno važnu 45. obljetnicu od međunarodnog značaja, iz Plitvičkih jezera najavljuju i Jesenski promotivni tjedan koji će se ove godine održati od 26. listopada do 3. studenoga.

Promo cijene za 75. rođendan NP Plitvička jezera

Rođendanski tjedan u kojem će vrijediti posebne promo cijene traje od 1. do 8. travnja 2024. godine. Spremite se za nezaboravan posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera i doživite prirodnu ljepotu koja je jedinstvena u svijetu.

– Imat ćete priliku doživjeti svih 16 smaragdnih jezera po povoljnim cijenama kada se priroda budi iz zimskog sna uz poseban ugođaj – šuma postaje bujnija, a šarenilo boja postaje očaravajuće, poručuju iz našeg najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka.

Nacionalni park Plitvička jezera
Foto: Nacionalni park Plitvička jezera

Cijene ulaznica u promo tjednu Nacionalnog parka Plitvička jezera osjetno su niže. Tako će odrasli ulaznicu moći nabaviti po cijeni od 10 eura, studenti po 6, a djeca od 7 do 18 godina po 4 eura. Djeca do 7 godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50% imaju pravo na gratis ulaznice.

///Plitvička jezera su najtraženiji nacionalni park na svijetu

Ulaznice je obvezno kupiti online te preporučujemo da unaprijed odaberete jedan od programa posjeta ili preuzmete našu aplikaciju kako biste što bolje isplanirali svoj posjet.  U aplikaciji imate mogućnost označavanja vašeg parkirnog mjesta, informacije o smještaju i restoranima, općenite informacije o parku kao i poučne sadržaje o vrijednostima najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj, ističu iz JU NP Plitvička jezera.

Cjelokupnu ponudu promotivnog tjedna na Plitvičkim jezerima pogledajte na POVEZNICI.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.