Poznati vodički hotel Olympia Sky danas slavi četvrti rođendan

Prije točno četiri godine svoja vrata je otvorio luksuzni hotel Olympia Sky koji ne možete ne primjetiti u Vodicama, a njihov bazen na vrhu hotela definitivno je najatraktivniji u Hrvatskoj, a i šire. Ovaj hotel omiljeno je odredište u Dalmaciji i nalazi se na bucket listi većine putnika.

Zavirili smo u Olympia Sky i uvjerili se u vrhunsku uslugu, nenadmašan pogled, bogatu ponudu restorana, a kupanje u infinity pool-u je nešto što vam teško možemo prenijeti riječima i ovaj doživljaj svakako vam preporučamo. Odlično uređene sobe posebno ove sa jacuzzijem na terasi uz pogled na zalazak sunca u Vodicama slika je koju želite objaviti na društvenim mrežama.

Članak se nastavlja ispod oglasa

U samo četiri godine dizajnerski hotel Olympia Sky je postao jedan od najpoznatijih hotela na Jadranskoj obali. Pogledom na hotel Olympia Sky vidjet ćete spoj savršenog dizajna – suvremeni luksuz u harmoniji dalmatinske tradicije. Kada pogledate hotel, zasigurno će estetski izazvati wow efekt jer neodoljivo podsjeća na suvremeni kruzer, ali najbolje tek dolazi. Osim jedinstvenog estetskog iskustva, cijelo iskustvo će biti takvo – od sadržaja pa sve do vrhunske gastronomije koja će zadovoljiti i one najizbirljivije.

Zanimljiv i vrhunski à la carte restoranu Sky na 10. katu hotela nudi vam uživanje u ambijentu koji se može mjeriti s najbolje uređenim restoranima u svijetu, a wow efekt će dodatno potvrditi činjenica kako chefovi Olympia Sky-a koriste namirnice koje dolaze od lokalnih uzgajivača i ribara. Restoran na 10. katu je otvorenog tipa i svi su dobrodošli uživati u vrhunskoj hrani i nevjerojatnom pogledu. Ako niste gosti hotela iskoristiti barem ovu priliku i zavirite u Olympia Sky i provjerite zašto svi žele odsjesti baš u ovom hotelu.

Definitivno, trebate staviti ovaj hotel na vašu bucket listu! Sve aktivne ponude za smještaj možete pronaći na LINKU.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.