Pravila igre promoviraju Rogoznicu

Grupa PRAVILA IGRE poklonila je novi promotivni video Turističkoj zajednici općine Rogoznica. Naime, ova grupa mladih i uspješnih glazbenika posljednjih godina gradi svoj prepoznatljivi stil na našoj domaćoj sceni a i šire, a lani su upravo u Rogoznici snimali svoj glazbeni video spot za pjesmu ‘Pol Srca’ na slovenskom jeziku. Kadrove korištene za svoj spot iskoristili su promotivni video Rogoznice koji su poklonili gradu u kojem su česti gosti.

“Od izvanrednih video materijala koje su prikupili na tom snimanju odlučili su se i za izradu promotivnog videa za Rogoznicu.Rogoznica je definitivno jedno od najljepših mjesta u Dalmaciji. S njezinim ljepotama upoznao nas je menadžer i bubnjar benda Goran koji tamo ljetuje već godinama. Prošle godine upravo tamo odlučili smo snimiti glazbeni video spot. Moramo priznati da je to bilo jedno od najboljih snimanja i jedan od najljepših spotova do sada. Kao znak zahvalnosti svima, a posebno ekipi TZ Rogoznice na čelu s direktorom Marijem Mladinićem, odlučili smo kreirati kratak video koji na najbolji mogući način dočarava sve ljepote Rogoznice” ističu članovi grupe Pravila Igre koji održavaju svoje koncerte u sklopu programa Kulturno-zabavnog ljeta u Rogozniciduži niz godina i rado su viđeni kod domaće i strane publike.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Članovi Pravila igre redovito ljetuju u Rogoznici i s njima smo razvili odličan poslovni, a mogu slobodno reći i prijateljski odnos. Bili smo jako ugodno iznenađeni kada smo saznali da će Pravila Igre svoj video spot za prvu pjesmu obrađenu na slovenskom jeziku snimati upravo u Rogoznici. Grupa je popularna u susjednoj Sloveniji i sam video spot je bio izvrsna promocija i za Rogoznicu, a ovaj novi promotivni video koji smo dobili na poklon svakako je ‘šećer na kraju’ cijele te priče” poručio je Marijo Mladinić, direktor Turističkog ureda Rogoznice.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.