Prelistajte zimsko izdanje The Plitvice Timesa i doznajte priču o Ličaninu koji je preživio Titanik

Specifični i na turističkim studijima hvaljeni turistički storytelling plitvičkog i ličkog područja, koji se putem ovog magazina provodi na engleskom jeziku, dakle za turiste, doživio je svoj treći rođendan. Povodom toga, izašao je osmi broj, a ujedno i rođendansko izdanje The Plitvice Times.

Tri su teme ovog broja uspjesi The Plitvice Timesa i izdavača Prilika Grupe, zima i zimske radosti, te korona kriza i budućnost turističkih putovanja u 2021. godini. Kroz magazin možete naći zanimljive tekstove o konferenciji Žene i točka koja se nedavno održala u Otočcu, 6. Forumu obiteljskog smještaja regija Lika-Karlovac koja se održala u Karlovcu, ličkoj hrani, ali i sasvim posebnu priču Ličaninu Nikoli Luliću koji je preživio potonuće Titanika.

KAO I SVE DANAS I PLITVICE TIMES U ONLINE IZDANJU

Članak se nastavlja ispod oglasa

Vlasnik Prilika Grupe Ante Fumić ističe kako ovaj broj izlazi isključivo u online izdanju, a glavni razlog je što traje potpuni lockdown tržišta i nema turista na terenu.

Mala Lika, u svjetskim omjerima, prije tri godine dobila je veliku priču The Plitvice Times. Željeli smo proizvoditi svjetski proizvod koji se može čitati i sadržajem i kvalitetom hvaliti u Dubijau, Rimu, Beču, Zagrebu, New Yorku, i raznim drugim metropolama. Smatramo kako smo u misiji uspjeli jer su tako rekli naši čitatelji iz cijelog svijeta, a to govore i dalje, ističe Fumić dodajući kako vjeruje da sljedeći broj ide u standardnom tiskanom izdanju te da se turisti vraćaju na Plitvice.

Plitvice times izašao je u tri godine na više od 480 stranica većinom autorskog materijala, bezbroj suradnji i više od milijun tiskanih stranica na tržištu. Čitatelje više ni ne broje, a doseg čitanja od preko 90% država na svijetu govori sam za sebe. Zanimljivo i u korona godini The Plitvice Times je izašao sa redovita tri izdanja.

Izvor: Likaclub.eu

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.