Gdje za blagdane? Možda je Lika prava destinacija za vas

Putovanja u neke daleke zemlje trenutno su nemoguća. Ipak, upravo ta činjenica može biti odličan povod za posjetu destinaciji koja se nalazi na samo nekoliko sati od vas. Možda ste je već planirali posjetiti ali nikad niste pronašli pravi razlog. Jedna od mogućih destinacija za nadolazeće blagdane zasigurno je i Destinacija Lika koje je uvrštena i na popis TOP 100 svjetskih zelenih održivih destinacija. Kako je ova titula apsolutno opravdana možete uvidjeti i sami, čim je posjetite. Sedam zaštićenih prirodnih područja među kojima čak tri nacionalna parka čine ju ekološkom oazom u kojoj možete pronaći mir za dušu i tijelo.

Osim prirodnih ljepota ova destinacija nudi pregršt dodatnih atrakcija zbog kojih vam u Lici sigurno neće biti dosadno. Za one željne aktivnog turizma tu su jahanje, planinarenje, adrenalinske vožnje quadom, pješačenje i sanjkanje. Za opuštanje preporučujemo spa tretmane u smještajnim objektima raznih kategorija s pogledom na snježne velebitske vrhove ili slapove Plitvičkih jezera. Gostoljubivost domaćina, opuštena atmosfera i kvalitetna domaća kuhinja dio su tradicije destinacije Lika, koja nikoga ne zaobilazi.

LIKA QUALITY PROIZVODI – IZVRSTAN DAR ZA NADOLAZEĆE BLAGDANE

Lokalno stanovništvo u destinaciji Lika i dalje se, baš kao nekoć, bavi proizvodnjom raznih domaćih proizvoda, prema tradicionalnim recepturama. Iznimnu kvalitetu takvih proizvoda omogućuje je i moderna oprema, koja kupcu nudi sigurnost, jer lokalni proizvođači ozbiljno shvaćaju svoju odgovornost prema potrošaču. Ako želite kupiti sebi ili svojim najmilijima nešto fino, kvalitetno, domaće i zdravo kupite im proizvod s oznakom Lika Quality. Radi se o certificiranim proizvodima iznimne kvalitete koji su proizvedeni na području destinacije Lika. Dakle, ukoliko boravite u Lici, oznaka vam daje sigurnost kako je proizvod nastao u blizini mjesta u kojem se upravo nalazite. A sigurni smo kako ćete među gotovo 160 proizvoda pronaći i nešto po svom guštu.

Neka ovi Božićni pokloni budu drugačiji baš poput godine koja uskoro završava. Poklonite sebi i svojim najmilijima uživanje u čistoj i netaknutoj prirodi, bez gužvi. Poklonite im boravak na svježem zraku, pogled na jedinstvene prirodne atrakcije i doživite suživot čovjeka i prirode kojim je živio i sam Nikola Tesla kojem je priroda bila jedna od glavnih inspiracija za izume.

Ukoliko ste u nemogućnosti putovati poklonite tradicionalan proizvod ili suvenir s oznakom Lika Quality. Vašim najmilijima takav će poklon izmamiti poseban osmijeh na lice znajući kako proizvod ima priču jer dolazi s polja ili iz radionice vaših susjeda, poznanika i prijatelja. Osim toga, kupnjom lokalnih proizvoda dajete podršku malim lokalnim proizvođačima kojima je danas potrebna više no ikad i činite da i njihovi blagdani budu ljepši.

Stoga, posjetite web stranicu Lika Destination, izaberite željenu ličku lokaciju, rezervirajte smještaj, saznajte sve o proizvodima s Lika Quality oznakom i poklonite sebi i svojim najmilijima sasvim drugačije blagdane u destinaciji koja će vas iznenaditi kvalitetom i bogatstvom ponuda, usluga, mirisa, okusa i prirodnih ljepota.

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.