Uz kretanje i opuštanje provedite Vikend za zdravlje u Ivanić-Gradu

Besplatni bazeni i teretana, teniski tereni, škola plivanja, grupno vježbanje, biciklijada, joga, gong kupka, aromaterapije… Sve se to nudi na prvom ovogodišnjem događanju Vikend za zdravlje, 12. i 13. lipnja 2021. u Ivanić-Gradu u organizaciji Turističke zajednice Ivanić-Grada.

Nakon višemjesečne izolacije, koja je utjecala na fizičko, ali i psihičko zdravlje ljudi, vrijeme je da se građani opuste i “resetiraju” u Ivanić-Gradu. Niz besplatnih aktivnosti usmjerenih na zdravlje, a u sklopu događanja Vikend za zdravlje, održat će se na Sportskom parku Zelenjak i pored Specijalne bolnice Naftalan te na njihovim novim bazenima, uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Vikend za zdravlje namijenjen svima

Članak se nastavlja ispod oglasa

Oni koji žele besplatno plivati, mogu to učiniti u subotu i nedjelju, od 9 do 19 sati na novim bazenima SB Naftalan. Za one mlađe, od 7 do 10 godina, oba dana organizirana je škola plivanja, dok će odrasli moći uživati u funkcionalnom treningu, aqua aerobicu i senior pilatesu. Uz bazene u jutarnjim će satima biti organizirano i mjerenje šećera i tlaka te niz predavanja i radionica na temu aktivnog starenja, trčanja, istezanja, aromaterapije, kako kuhati za djecu i slično.

Mali i veliki, oba dana vikenda, moći će unajmiti i rekvizite za stolni tenis, badminton, viseću kuglanu. Mogu odigrati tenis na teniskim terenima i pritom se dobro zabaviti. Oni najmlađi mogu se od 10 sati uključiti u radionicu izrade lutaka i glume za djecu. Od 16 sati za njih je osigurana zabava plesom ili igrom na poligonu. Odrasli se za to vrijeme mogu opuštati uz vježbe disanja, pozdrav suncu i tibetance ili gong kupku. Ako niste spremni za razgibavanje i aktivni vikend, možete pogledati Prvenstvo Hrvatske u samostrelu za juniore, dječji rukometni turnir ili streetball. Istražite Ivanić i saznajte koja su tri crna zlata Moslavine na zanimljivoj edukativnoj šetnji uz vodstvo u subotu i nedjelju u 11 sati.

Predahnuti se može uz zdrave zalogaje u Caffe bar Naftalan 2, Dribbling Food Caffe ili Café bar Zelenjak. Lokalni proizvodi mogu se pronaći na malom sajmu domaćih OPG-ova. U subotu navečer od 20 sati uživajte u koncertu Jelene Mesarić i Saše Tadića na otvorenom uz stari bazen.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme

Kako bismo svi ostali zdravi, sigurni i veseli, potrebno je voditi računa o pridržavanju epidemioloških mjera. Stoga je ograničen broj mjesta u nekim grupama i poželjno je prethodno rezervirati svoje mjesto. Za grupno vježbanje u organizaciji Specijalne bolnice Naftalan to možete učiniti e-mailom na bazeni@naftalan.hr ili telefonskom najavom na 01 2834 533. Za ostale sadržaje tu je e-mail: info@tzig.hr ili broj 01 2881 591. U slučaju lošeg vremena događanja se nažalost otkazuju.

Bogatih događanja neće nedostajati niti ostatak mjeseca. Na Izletištu Petek i Hotelu Sport 19. i 20. lipnja očekuje vas Vikend za wellness i rekreaciju. Slijedi, 26. lipnja Vikend u prirodi, odnosno pješačenje šumom Marča i posjet Seoskom turizmu Kezele. Detaljne informacije o zabavnim događanjima dostupne su na Facebook i internetskim stranicama Turističke zajednice Ivanić-Grada.

Fotografije: Turistička zajednica Ivanić-Grada

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.