Uz kretanje i opuštanje provedite Vikend za zdravlje u Ivanić-Gradu

Besplatni bazeni i teretana, teniski tereni, škola plivanja, grupno vježbanje, biciklijada, joga, gong kupka, aromaterapije… Sve se to nudi na prvom ovogodišnjem događanju Vikend za zdravlje, 12. i 13. lipnja 2021. u Ivanić-Gradu u organizaciji Turističke zajednice Ivanić-Grada.

Nakon višemjesečne izolacije, koja je utjecala na fizičko, ali i psihičko zdravlje ljudi, vrijeme je da se građani opuste i “resetiraju” u Ivanić-Gradu. Niz besplatnih aktivnosti usmjerenih na zdravlje, a u sklopu događanja Vikend za zdravlje, održat će se na Sportskom parku Zelenjak i pored Specijalne bolnice Naftalan te na njihovim novim bazenima, uz poštivanje svih epidemioloških mjera.

Vikend za zdravlje namijenjen svima

Oni koji žele besplatno plivati, mogu to učiniti u subotu i nedjelju, od 9 do 19 sati na novim bazenima SB Naftalan. Za one mlađe, od 7 do 10 godina, oba dana organizirana je škola plivanja, dok će odrasli moći uživati u funkcionalnom treningu, aqua aerobicu i senior pilatesu. Uz bazene u jutarnjim će satima biti organizirano i mjerenje šećera i tlaka te niz predavanja i radionica na temu aktivnog starenja, trčanja, istezanja, aromaterapije, kako kuhati za djecu i slično.

Mali i veliki, oba dana vikenda, moći će unajmiti i rekvizite za stolni tenis, badminton, viseću kuglanu. Mogu odigrati tenis na teniskim terenima i pritom se dobro zabaviti. Oni najmlađi mogu se od 10 sati uključiti u radionicu izrade lutaka i glume za djecu. Od 16 sati za njih je osigurana zabava plesom ili igrom na poligonu. Odrasli se za to vrijeme mogu opuštati uz vježbe disanja, pozdrav suncu i tibetance ili gong kupku. Ako niste spremni za razgibavanje i aktivni vikend, možete pogledati Prvenstvo Hrvatske u samostrelu za juniore, dječji rukometni turnir ili streetball. Istražite Ivanić i saznajte koja su tri crna zlata Moslavine na zanimljivoj edukativnoj šetnji uz vodstvo u subotu i nedjelju u 11 sati.

Predahnuti se može uz zdrave zalogaje u Caffe bar Naftalan 2, Dribbling Food Caffe ili Café bar Zelenjak. Lokalni proizvodi mogu se pronaći na malom sajmu domaćih OPG-ova. U subotu navečer od 20 sati uživajte u koncertu Jelene Mesarić i Saše Tadića na otvorenom uz stari bazen.

Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme

Kako bismo svi ostali zdravi, sigurni i veseli, potrebno je voditi računa o pridržavanju epidemioloških mjera. Stoga je ograničen broj mjesta u nekim grupama i poželjno je prethodno rezervirati svoje mjesto. Za grupno vježbanje u organizaciji Specijalne bolnice Naftalan to možete učiniti e-mailom na bazeni@naftalan.hr ili telefonskom najavom na 01 2834 533. Za ostale sadržaje tu je e-mail: info@tzig.hr ili broj 01 2881 591. U slučaju lošeg vremena događanja se nažalost otkazuju.

Bogatih događanja neće nedostajati niti ostatak mjeseca. Na Izletištu Petek i Hotelu Sport 19. i 20. lipnja očekuje vas Vikend za wellness i rekreaciju. Slijedi, 26. lipnja Vikend u prirodi, odnosno pješačenje šumom Marča i posjet Seoskom turizmu Kezele. Detaljne informacije o zabavnim događanjima dostupne su na Facebook i internetskim stranicama Turističke zajednice Ivanić-Grada.

Fotografije: Turistička zajednica Ivanić-Grada

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.