Uz listopadske žute dane HR turizma – bijeli sport za produženje turističke sezone

Potrebu za produženje turističke sezone i bolje iskorištavanje resursa, uz ine, prepoznali su i tučepski poduzetnici i turistički i sportski djelatnici spojivši proslavljeni hrvatski sport tenis i vinsku i gastro kulturu, organizacijom TENIS WINE & GASTRO FEST krajem listopada u Sportskom centru Tučepi.

Misija i cilj manifestacije je da sportom i gastro kulturom definiraju konkurentski identitet kao model boljeg tržišnog pozicioniranja na emitivnim tržištima, ističu organizatori te naglašavaju i potrebu svrhovitijeg upravljanja reciptivnom destinacijom kako dalmatinskog tako i Hr turizma.

Ovaj turnir za veterane i rekreativce zapravo je uvod u povratak tenisa kao jakog marketinškog alata za promociju destinacije ali i kao najavu obnavljanja i jačeg iskoraka u organizaciji profi tenis turnira te nasušnu potrebu rebrandiranja i kvalitete turističke ponude.

Ovo je i prilika za prigodno druženje sportskih i turističkih djelatnika te svojevrsni team building za klubove i poduzeća iz turističke industrije cijele dinarske regije pa i EU gostiju koji se zateknu ili planiraju doći u ovaj BISER DALMACIJE, kako se zvao i prigodan teniski turnir koji se prije više godina održavao na ovim terenima.

Zato poziv svim ljubiteljima bijelog sporta da nazoče ovom festivalu gastronomije i tenisa koji je proslavio Hr sport i globalni identitet u svijetu turizma.

Fotografije: Marinko Brkić

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.