Vjenčanje iz snova: Reci “Uzimam” u bajkovitom Hvaru

spot_img

Glamur najboljih hotela i restorana, atrakcija te idilične morske lokacije grad Hvar čine bajkovitom destinacijom za izreći sudbonosno “da”.

Sanjate li o izgovaranju vjenčanih zavjeta na renesansnoj tvrđavi okruženi svojim najdražima, s pogledom na veličanstveni arhipelag Paklenih otoka i na hvarski trg, najveći u Dalmaciji? Najveći broj sunčanih sati, veličanstveni pejzaž i blaga klima omogućuju ovoj destinaciji vjenčanja na otvorenom kroz veći dio godine.

Vjenčanja na otvorenom pravi su hit, svi žele reći DA na otvorenom, a upravo Hvar je jedna od destinacija o kojima mnogi maštaju.

///PRIČE S HVARA: Veličanstvena utvrda Fortica

vjenčanja hvar
Foto: promessi.com.hr / izvor: Visit Hvar

Otkrivanje slojeva prošlosti što je otok ostavila bremenit kulturom i baštinom nalikuje neprekidnoj potrazi za blagom. Dvadeset i četiri stoljeća urbanog života ostavila su traga u kamenu, u otočkim spomenicima i građevinama, ali i u svim granama umjetnosti i svakodnevnog života.

lstinski hedonizam prisutan je na otoku još od vremena raskošnih rimskih vila, izranja iz zidova renesansnih ljetnikovaca i usprkos svim izazovima otočkog života, još i danas se zavlači u sanjarenja modernih nomada što uživaju u svoj raskoši Hvara.

vjenčanja hvar
Foto: promessi.com.hr / izvor: Visit Hvar

Hvar nudi brojne savršene lokacije koje će vas ostaviti bez daha za vaše romantično vjenčanje te vas ujedno podsjetiti zašto ste upravo ovu destinaciju izabrali za vjenčanje iz snova. Sve kontakte fotografa, matičnog ureda, župe, cvjećara, restorana i smještaja možete pronaći na LINKU.

/// Nezaboravan vikend u gradu Hvaru – preporuke domaćina što posjetiti i doživjeti

Izvor: Visit Hvar, Fotografije: promessi.com.hr

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.