Kreće Tjedan odmora vrijedan s velikim popustima za sve posjetitelje

Od sutra, pa sve do 25. listopada trajat će akcija Tjedan odmora vrijedan u kojoj će blizu 400 turističkih usluga i doživljaja biti dostupno po 50% nižim cijenama. Tako svi hrvatski građani, ali i inozemni gosti koji će se u tom razdoblju nalaziti u Hrvatskoj, po atraktivnim cijenama mogu doživjeti i iskusiti različite turističke usluge u svim dijelovima Hrvatske koje se dostupne na portalu Tjedan odmora vrijedan.

Projekat odnosno akcija Tjedan odmora vrijedan za cilj ima povećanje turističkog prometa u razdobljima pred i posezone, kao i daljnji razvoj domaćeg turizma. Turisti će kroz ovu akciju imati priliku posjetiti različite dijelove Hrvatske uz 50% povoljnije cijene za brojne turističke proizvode i usluge, od smještaja, prijevoza, kulturnih, povijesnih, prirodnih znamenitosti i turističkih atrakcija pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

Članak se nastavlja ispod oglasa

U projektu između ostalih sudjeluju brojni nacionalni parkovi i parkovi prirode, a među kojima i NP Mljet koji obilježava 60. obljetnicu povodom koje nude upola manje cijene ulaznica, tu je i NP Krka s akcijom Vikend u prirodi, zatim PP Papuk, NP Risnjak, te NP Plitvička jezera koji u ovoj godini obilježava 71. obljetnicu od proglašenja Plitvičkih jezera Nacionalnim parkom i 41. obljetnicu od upisa parka na UNESCO-vu listu svjetske baštine.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.