Promotivne cijene ulaznica u Nacionalnom parku Krka

Akcijom Vikend u prirodi Javna ustanova “Nacionalni park Krka” pridružuje se programu Tjedan odmora vrijedan, koji u mjesecu listopadu organiziraju Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica.

Nacionalni park Krka ove je godine najposjećeniji park u Hrvatskoj, ponajviše zahvaljujući domaćim posjetiteljima. U želji nastavka pozitivnog trenda svake subote i nedjelje u listopadu individualni posjetitelji mogu posjetiti Nacionalni park Krka po promotivnoj cijeni ulaznice od 50 kn za odrasle i djecu od sedam do osamnaest godina.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Izmjena godišnjih doba najprimjetnija je u prirodi. U Nacionalnom parku Krka svako je posebno, ali u jesen Krka ipak odijeva svoje najljepše ruho. Rijeka se nahrani kišama, a vjetar porazbaca lišće po stazama. Pravi je to ugođaj za šetnju poučno-pješačkim stazama ili vožnju biciklističkim rutama.

Staze vode kroz očaravajuće krajolike očuvane prirode s kojih se pruža zadivljujući pogled na rijeku i njezine slapove, raznovrsnu vegetaciju i geomorfološke oblike stijena a opremljene su edukativnim tablama s informacijama o živom svijetu te kulturnim i povijesnim znamenitostima toga područja.

Zato iskoristite ovu akciju i detaljnije se upoznajte sa svim onim što Nacionalni park Krka jest i postanite njegovi glasnogovornici u zajednici, dijeleći znanje i vrijednost očuvanja okoliša.

Na kraju recimo kako je od 1.  do 15. listopada Nacionalni park Krka otvoren za posjetitelje od 8 do 18 sati, a  od 16. do 31. listopada od 9 do 17 sati.

Naslovna fotografija: NP Krka Bačići

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.