Dalmacija u TOP 15 najljepših svjetskih destinacija za medeni mjesec

Portal za putovanja Big 7 Travel napravio je popis od 15 svjetskih destinacija za medeni mjesec u 2022. godini, a na njemu se našla i Hrvatska, točnije dalmatinska obala.

Medeni mjesec za veliki broj tek vjenčanih putovanje je koje bi trebalo biti nezaboravno. Mladenci na taj način proslavljaju početak zajedničkog života, a ujedno i odmor nakon često napornih priprema i vjenčanja.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Bračno putovanje zato bi trebalo biti najnevjerojatnije putovanje koje će poslužiti boljem povezivanju mladenaca. A gdje se tek vjenčani mogu najbolje povezati? Na romantičnim lokacijama i u najboljim odredištima.

Treba naglasiti kako će idealni medeni mjesec izgledati drugačije, ovisno o paru. Svaka od destinacija nudi neke svoje prednosti, a navedeni popis trebao bi olakšati izbor mladencima.

Hrvatska među najljepšim zemljama u Europi

Tako je Big 7 Travel započeo objašnjavati svoj izbor za popis najljepših destinacija za medeni mjesec. Dalmacija ima prekrasnu obalu i šarmantne male otoke za istraživanje, kao i veće gradove. Jednom riječju hrvatska je zemlja iz snova za medeni mjesec.

Postoje prekrasne znamenitosti za vidjeti, nevjerojatan panoramski pogled, puno odlične hrane, a to je u osnovi opuštajuće mjesto za posjetiti. Na kraju portal poziva buduće mladence da provedu nekoliko dana u različitim gradovima duž obale, kao što su Hvar, Dubrovnik te otoci Vis i Korčula.

Uz dalmatinsku obalu na listi su se još našli New England u Sjedinjenim Američkim Državama, Grčka, Zanzibar, Maldivi, Antigua, Južna Afrika, Otoci Aran u Irskoj, zatim Maui na Havajima, talijanska Firenca, Otoci Scilly u Engleskoj, Palma de Mallorca u Španjolskoj, Meksiko, Otok Tobago u Trinidadu i Tobagu, te Palawan na Filipinima.

Naslovna fotografija: Jakša Kuzmičić, Turistička zajednica grada Hvara

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.