“Dare to Explore Outdoor” – što možete doživjeti u središnjoj Istri

Film „DARE TO EXPLORE OUTDOOR“ promovira dio outdoor ponude područja TZ središnje Istre, a realiziran je u režiji i produkciji Labinske tvrtke Level 52. Pogledajte video i poželjet ćete odmah biti u Istri, prva je reakcija na video koji vas izaziva za istražite ponudu Središnje Istre poznatu po brojnim outdoor aktivnostima.

Središnja se Istra nastoji pozicionirati kao idealan spoj posebnosti, ali i netaknute prirode idealne za aktivnosti na otvorenom. Ljepota prirodnog krajolika i bogatstvo kulturne baštine ključni su elementi turističke ponude ovoga područja, dok su načela sporog, zelenog i zdravog turizma prihvaćena kao temeljna načela interakcije s resursnom osnovom i upravljanja turističkim razvojem.

/// Usudite se istražiti središnju Istru

Kako bi se gostima približila ponuda aktivnosti na otvorenom, snimljen je ovaj promotivni film koji ističe upravo glave adute outdoor aktivnosti središnje Istre. U njegovoj realizaciji sudjelovali su i sami dionici outdoor ponude područja TZ središnje Istre, a filmom želi dočarati širok spektar zanimljivih sadržaja na otvorenom i sportskih aktivnosti diljem središnje Istre: od biciklizma, pješačenja, trčanja, sportskog penjanja, ribolova i jahanja pa do Zip linea, adrenalinskog parka u Kringi i speleo-avanture u Pazinskoj jami. Ovaj jedinstveni poziv u središnju Istru otkriva kako upravo ova destinacija nudi širok spektar doživljaja za sve generacije.

/// Krenite biciklom iz Pazina i istražite središnju Istru

Dare to Explore Outdoors nastavak je uspješne suradnje TZ-a središnje Istre i Levela 52, čiji je prvi film Dare to Explore pokosio europske i svjetske festivale – zlato u New Yorku i Hamburgu, te drugo mjesto na prestižnom turističkom sajmu u Berlinu samo su neka od priznanja koja su okrunila taj prvi promotivni video.

Režiju i glazbu filma potpisuje Sanel Isanović, snimanje, montažu i kolorkorekciju Antonio Zulijani, dok je producentica Bianca Dagostin. Glazbenu pozadinu filma čini spoj etno i elektronske glazbe, a scene su dinamične i pune adrenalina. Dare to Explore Outdoor okupio je i brojne lokalne statiste odnosno vlasnike atraktivnih sadržaja poput Zip Linea, Speleoavanture Pazinska Jama, Adrenalin parka Kringa, članove konjičkog kluba Soko i mnoge druge dionike outdoor ponude središnje Istre.

Foto: TZ središnje Istre / Facebook

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.