Lokacije dostojne posjeta svjetskih influencera

Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, u sklopu marketinškog projekta #CentralDalmatiapower, pokreće malo drugačiju destinacijsku kampanju. U Srednjoj će Dalmaciji od 1. do 3. lipnja boravit tridesetak turističkih influencera, kako bi u digitalnom svijetu promovirali ljepote ove regije.

Na društvenim mrežama prati ih više milijuna followera, a njihov je potencijalni doseg i do deset milijuna ljudi. Ambasadori kampanje su uspješna blogerica Ella Dvornik Pearce i poznati hrvatski putopisac Goran Jović. Tri dana će domaći i strani turistički influenceri otkrivati najzanimljivije atrakcije Splitsko-dalmatinske županije i u svojim feedovima  na raznim digitalnim kanalima u fokus staviti Srednju Dalmaciju te privući i najznačajnije svjetske medije.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Prvoga dana susreta, 1. lipnja obići će tvrđavu Klis i družiti se s kliškim uskocima, koji su sudjelovali u svjetski poznatom serijalu Igra prijestolja, te u hrvatskim serijama Doba Uskoka i Alka.

Ljepote otoka Brača, s naglaskom na vinsku priču, svjetski poznatu plažu Zlatni rat i vrijednu zbirku Dominikanskog samostana u Bolu upoznavat će drugoga dana posjeta, uz obilazak vinograda Stine i degustacije u vinariji, a svoju bolsku avanturu završavaju tražeći poznati kamen sreće na bolskoj plaži. Poslijepodne je predviđeno za izlet na otok Hvar, posjet palači Elizabeth, a uz zalazak sunca predviđena je večera na prekrasnoj Hvarskoj tvrđavi.

Trećega dana posjeta influencerima domaćin će biti makarska rivijera. Očekuje ih šetnja atraktivnim Skywalkom, uz prekrasan pogled na srednjedalmatinske otoke.

Ako još ne znate zašto su ove destinacije toliko posebne, ovo je proljeće pravo vrijeme da to otkrijete!

Naslovna fotografija: TZ općine Bol

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.