Nagradna igra: odmor iz snova odaberi koga vodiš i gdje želiš ići!

Potaknuti trenutnom situacijom zbog pandemije COVID-19 i u želji da se cijela situacija okrene u pozitivno okruženje Direct Booker, trenutno najbrže rastuća agencija za najam privatnog smještaja u regiji, započeo je inicijativu iz Dubrovnika #TravelCroatia za cijelu Hrvatsku.

Kao što smo već vidjeli primjere korištenja COVID 19 u promotivne svrhe primjerice popust od 19 posto 19 dana u Opatiji i Vukovaru, i iz Dubrovnika je krenula inicijativa pa tako se odobrava popust od 19% na sve aktivne online cijene smještaja za sve putnike do kraja 2020. godine koji su rezervirali preko Direct Bookera.

NAGRADNA IGRA – ODABERI GDJE I S KIME IDEŠ NA ODMOR IZ SNOVA

Želiš li provesti odmor iz snova? Istraži Hrvatsku 19 nagrada, 19 lokacija, 19 posto popusta!

Nagradna igra te vodi na odmor iz snova, a sve što trebaš napravit je zapratiti na Facebooku FOLLOW Direct Booker, TAGIRATI osobu koju ćeš vodit sa sobom i ODABRATI željenu lokaciju. Detalje nagradne igre možete vidjeti na Facebook profilu Direct Booker

https://www.facebook.com/directbooker.croatia/videos/597820994168555/

Pobjednici nagradne igre bit će objavljeni 19. lipnja, a nagrada će se moći iskoristiti do kraja godine. Željenu lokaciju, preferirane datume i broj osoba možete poslati na covid19@direct-booker.com.

Sretno svima i osvojite svoj odmor iz snova COVID-u 19 u inat!

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.