Park prirode Lonjsko polje najavljuje početak turističke sezone

Park prirode Lonjsko polje započinje radom vikendom 1. travnja kada će se obilježiti i Dan Parka bogatim zabavnim sadržajem u Posjetiteljskom centru Krapje. Od tog datuma će biti moguće koristiti turističku uslugu plovidbe čamcima na solarni pogon. Uskoro najavljuju i mogućnost vožnje turističkim golf autićima u posjetiteljskim centrima Repušnica i Osekovo.

Novom uslugom obogatit će se već postojeći Vikend program koji uključuje samostalni obilazak Posebnog (ornitološkog) rezervata Krapje đol, korištenje pješačkih staza, plovidbu čamcima na solarni pogon, obilazak novih vidikovaca biomorfnih oblika koje se nalaze u Čigoču, Repušnici i Osekovu te obilazak retencije Lonjskoga polja u Mužilovčici gdje je u tijeku izgradnja nove pješačke staze.

///Izlet koji će obogatiti vaš odmor u 2023. godini

///Lonjsko polje prekrasno je u svako doba godine

Zato se već ovu subotu uputite u Park prirode Lonjsko polje i proslavite 33. rođendan ovoga pitoresknog parka. Očekuje vas bogat zabavni sadržaj namijenjen djeci i odraslima. Osim bogate gastro ponude i dječjih predstava tu još i kreativne radionice, plovidba čamcima na solarni pogon i panoramska vožnja vlakićem. Posjetitelji će moći u razgledavanja Krapja – sela graditeljske baštine, te u vođeni obilazak ornitološkim rezervatom Krapje đol.

Za plovidbu čamcima na solarni pogon potrebno je izvršiti rezervaciju na 044-672-080.

Naslovna fotografija: Hrvatski fotosavez/ Park prirode Lonjsko polje

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.