Ulaznice za Nacionalni park Krka dostupne i online

Nacionalni park Krka smješten je na površini od 109 četvornih kilometara, a obuhvaća uži pojas gotovo cijelog toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole. Pojedini lokaliteti međusobno su udaljeni više desetaka kilometara i razdvojeni prirodnim barijerama, pa je za obilazak i doživljaj cijelog Parka potrebno je više dana. Zato je dobro unaprijed planirati posjet, a ulaznice kupiti online na službenim stranicama Javne ustanove Nacionalni park Krka.

Online ulaznice može se kupiti najkasnije dan prije dolaska u Nacionalni park Krka. U košaricu može stati najviše 19 ulaznica, a kupnju treba obaviti za najviše 20 minuta. Ulaznicu ne treba printati, već se na ulazu može predočiti na mobilnom uređaju. Ulaznicu kupljenu u web-trgovini ne može se stornirati, niti se može naknadno mijenjati.

Hrturizam pretplata logo.jpeg

Kupnjom ulaznice dajete svoj doprinos trajnoj zaštiti, očuvanju i unaprjeđenju Nacionalnog parka Krka. Cijena ulaznice ovisi o dobu godine i lokalitetu za koji vrijedi, a cijene individualnih i grupnih posjeta se razlikuju. Postoje jednokratna ulaznica za posjet svim lokalitetima Nacionalnog parka Krka u jednom danu, jednokratna ulaznica za lokalitet Roški slap, jednokratna ulaznica za lokalitete manastir Krka, Burnum i Eko kampus “Krka” u Puljanima i višednevna ulaznica, s kojom se Park može posjetiti tri puta u roku od sedam dana od dana kupovine s tim da se isti lokalitet može posjetiti samo jednom. Ulaznica za najposjećeniji lokalitet, Skradinski buk, može se iskoristiti i za jednokratni posjet svim kopnenim lokalitetima u Nacionalnom parku Krka istoga dana.

Sve navedene ulaznice od sada možete kupiti i online na službenim stranicama Nacionalnog parka Krka. U snalaženju, odabiru lokaliteta i kreiranju itinerara obilaska može vam pomoći i informativna brošura sa svim potrebnim informacijama.

Naslovna fotografija: Manojlovački slap/ Nacionalni park Krka

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.