Video čestitka iz Malinske povodom Božićnih blagdana

Nalazimo se na koncu jedne neuobičajene godine za koju vjerujemo kako bi je većina htjela čim prije zaboraviti. No nadamo se i kako smo puno toga i naučili. Okrenuli smo se iskonskim vrijednostima i našim najmilijima, pa ćemo blagdane najčešće provesti u krugu najuže obitelji. Ove godine istražili smo i ponovno upoznali prirodne ljepote kojima smo svakodnevno okruženi, a svjesni smo koliko su dragocjeni trenuci provedeni sa svojim najdražima.

U trenutnoj situaciji nema puno prilike za druženja i okupljanja, a epidemiološke mjere i preporuke postale su dio života. Upravo zbog toga Turistička zajednica općine Malinska – Dubašnica ovog se adventa odlučila napraviti pomalo neuobičajenu čestitku. Promotivnom čestitkom povodom nadolazećih blagdana želi zahvaliti svim svojim posjetiteljima, gostima, te dionicima turističke ponude u destinaciji. Neka se vaši nadolazeći praznici ispune ljubavlju, radošću i smijehom. Svakako posjetite Malinsku i iskusite čaroliju otoka Krka u svako godišnje doba, poručuje video iz Malinske.

Članak se nastavlja ispod oglasa

– Zahvaljujući karakterističnim mikroklimatskim obilježjima, htjeli smo pokazati kako je naša destinacija, a ujedno i cijeli otok Krk pogodan za aktivan odmor svih kategorija rekreativaca i sportaša kroz sva godišnja doba, poručuju iz Turističke zajednice općine Malinska – Dubašnica.

Široka lepeza kvalitetnog obiteljskog smještaja i ljubaznih domaćina zadovoljit će potrebe svakog gosta, te pružiti atmosferu doma prilikom provođenja godišnjeg odmora u bilo koje doba godine. Svim posjetiteljima nastoji se pružiti sigurnost i bogata autohtona gastronomija, a kroz upoznavanje bogate kulturno -povijesne baštine i prirodne bioraznolikosti, potiče se bavljenje sportom i uživanje u blagodatima Mediterana.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.