Ovih 5 video epizoda iz Srednje Dalmacije pregledalo je 3 milijuna Poljaka

Turistička zajednica Splitsko–dalmatinske županije ove je godine u svibnju pokrenula online kampanju u suradnji s poznatom poljskom medijskom kućom Axel Springer Polska, a sve s ciljem čvršćeg pozicioniranja srednje Dalmacije na jednom od njenih značajnijih tržišta te predstavljanja raznolikosti turističke ponude na ovom području.

Split, 1. dio

U sklopu kampanje, koja se provodila od svibnja do kraja kolovoza, snimljeno je pet promotivnih video epizoda na lokacijama diljem Splitsko – dalmatinske županije, a u središtu je bio poznati poljski TV voditelj Marcin Prokop.

Split, 2. dio

Prilikom snimanja Prokop je obišao Split, Brač, Hvar i Omiš upoznavajući se s različitim segmentima turističke ponude poput kulturne i povijesne baštine, eno–gastronomije, nautike i prirodnih ljepota. Kampanja je ostvarila odlične rezultate te su promotivni spotovi u vrlo kratkom roku dostigli 3 milijuna pregleda uzimajući u obzir sve platforme YouTube i društvene mreže, navode u priopćenju iz TZ Splitsko-dalmatinske županije.

Hvar

– S posebnom pažnjom obratili smo se našim dragim i vjernim gostima iz Poljske nastojeći im ovom kampanjom prikazati srednju Dalmaciju na jedan drugačiji način. Poljska je jedna od naših najznačajnijih emitivnih tržišta stoga nam je kvalitetno predstavljanje destinacije i njene ponude iznimno važno, kao i direktno poticanje poljskih putnika na dolazak. Veseli nas što je kampanja postigla veliki odjek, a što ujedno pokazuje kako je interes za srednju Dalmaciju velik te kako imamo mnogo toga za ponuditi izuzev „sunca i mora“, izjavila je Ivana Vladović, direktorica TZ Splitsko-dalmatinske županije.

Brač

Naime, osim promotivnih video materijala u sklopu kampanje plasirani su native članci i storytelling sadržaj na platformama vodećih poljskih medija čime se dodatno promovirala turistička ponuda kroz sadržaj o otocima i plažama srednje Dalmacije, tradicionalnoj eno–gastronomiji, mogućnostima aktivnoga odmora te raznovrsnim događajima i manifestacijama na području Splitsko-dalmatinske županije.

Omiš

Izvor i foto: TZ Splitsko-dalmatinske županije

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.