Zagorje Vas čeka – Zagorje card – zato kaj bu vam se isplatilo!

spot_img

Planirate posjetiti Zagorje, provesti nezaboravan vikend u termama ili u privatnom smještaju, obići povijesne i kulturne znamenitosti, probati gastronomske specijalitete i napuniti baterije daleko od stresa i gradske gužve. Prije nego se potpuno prepustite ljepotama Zagorja, preuzmite Zagorje card i iskoristite pogodnosti koje vam nudi. Vidjet ćete da će vam se isplatiti.

Na spomen Zagorja mnogi će prvo pomisliti na obilje zelenila. Ima i onih koji će Zagorje povezati s vinima, a mnogi će ga pamtiti po popularnim pjesmama koje nježno slave te bajkovite „zelene brege“.

Gurmani će na sva usta hvaliti lokalna jela, od kojih su najpoznatiji štrukli, a ljubitelji povijesti rado će naglasiti da su u Zagorju rođeni mnogi hrvatski velikani, umjetnici i buntovnici te da je prije sto tisuća godina svoj dom ovdje pronašao krapinski pračovjek. Rekli bismo da je Zagorje bilo top-destinacija još od kamenog doba.

/// Posjetite Zagorje jer “Zagorje vas čeka”

Namijenjena turistima koji su smješteni u Krapinsko-zagorskoj županiji, Zagorje card vam pruža mogućnost da uz uštedu upoznate najbolje od Zagorja. A kad kažemo “najbolje”, onda to zaista i mislimo. Kartica je potpuno besplatna i vrijedi pet dana od preuzimanja, a tijekom tog razdoblja možete iskoristiti 10% popusta na usluge u pet kategorija: kultura, gastronomija, kupališta/ SPA, zdravlje i vinarije. Akcije i popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

///Dođite u Zagorje, kampiranje je in

Zagorje card možete zatražiti i preuzeti u svim turističkim zajednicama, u termama, hotelima, kao i kod privatnih iznajmljivača s područja Krapinsko-zagorske županije*. Kako bi Zagorje card postala važeća, dovoljno je da na poleđini kartice upišete početni datum korištenja karticom. Od tog trenutka kartica vrijedi pet dana.

I to je to! Pred vama je cijelo Zagorje sa svim svojim ljepotama kao stvoreno za uživanje.

/// Najbolje od Zagorja: Kad se odmor pretvori u bajku

Krajolik između Savinjskih Alpa i Hrvatskog zagorja raznolik je i dinamičan. Svakih nekoliko kilometara pred očima nam se rasprostre drugačiji pogled od strmih sjevernih planinskih stijena do zelenih padina s pašnjacima i šumama, od ravnica s brižljivo obrađenim poljima i seocima do blagih brežuljaka s njegovanim vinogradima i voćnjacima. Predlažemo izlet u Zagorje već za vikend i to u posjet lokalnim OPG-ovima uz uživanje u lokalnim gastro specijalitetima i vrhunskim nadaleko poznatim vinima. Područja s vinogradarskom tradicijom za posjetitelja imaju poseban čar.

/// Štrukli, purica s mlincima i vrhunska vina te lokalni OPG-ovi mame na vikend u Zagorje

*Popis mjesta na kojima možete preuzeti karticu potražite na: visitzagorje.hr

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.