Zagorje Vas čeka – Zagorje card – zato kaj bu vam se isplatilo!

Planirate posjetiti Zagorje, provesti nezaboravan vikend u termama ili u privatnom smještaju, obići povijesne i kulturne znamenitosti, probati gastronomske specijalitete i napuniti baterije daleko od stresa i gradske gužve. Prije nego se potpuno prepustite ljepotama Zagorja, preuzmite Zagorje card i iskoristite pogodnosti koje vam nudi. Vidjet ćete da će vam se isplatiti.

Na spomen Zagorja mnogi će prvo pomisliti na obilje zelenila. Ima i onih koji će Zagorje povezati s vinima, a mnogi će ga pamtiti po popularnim pjesmama koje nježno slave te bajkovite „zelene brege“.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Gurmani će na sva usta hvaliti lokalna jela, od kojih su najpoznatiji štrukli, a ljubitelji povijesti rado će naglasiti da su u Zagorju rođeni mnogi hrvatski velikani, umjetnici i buntovnici te da je prije sto tisuća godina svoj dom ovdje pronašao krapinski pračovjek. Rekli bismo da je Zagorje bilo top-destinacija još od kamenog doba.

/// Posjetite Zagorje jer “Zagorje vas čeka”

Namijenjena turistima koji su smješteni u Krapinsko-zagorskoj županiji, Zagorje card vam pruža mogućnost da uz uštedu upoznate najbolje od Zagorja. A kad kažemo “najbolje”, onda to zaista i mislimo. Kartica je potpuno besplatna i vrijedi pet dana od preuzimanja, a tijekom tog razdoblja možete iskoristiti 10% popusta na usluge u pet kategorija: kultura, gastronomija, kupališta/ SPA, zdravlje i vinarije. Akcije i popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju.

///Dođite u Zagorje, kampiranje je in

Zagorje card možete zatražiti i preuzeti u svim turističkim zajednicama, u termama, hotelima, kao i kod privatnih iznajmljivača s područja Krapinsko-zagorske županije*. Kako bi Zagorje card postala važeća, dovoljno je da na poleđini kartice upišete početni datum korištenja karticom. Od tog trenutka kartica vrijedi pet dana.

I to je to! Pred vama je cijelo Zagorje sa svim svojim ljepotama kao stvoreno za uživanje.

/// Najbolje od Zagorja: Kad se odmor pretvori u bajku

Članak se nastavlja ispod oglasa

Krajolik između Savinjskih Alpa i Hrvatskog zagorja raznolik je i dinamičan. Svakih nekoliko kilometara pred očima nam se rasprostre drugačiji pogled od strmih sjevernih planinskih stijena do zelenih padina s pašnjacima i šumama, od ravnica s brižljivo obrađenim poljima i seocima do blagih brežuljaka s njegovanim vinogradima i voćnjacima. Predlažemo izlet u Zagorje već za vikend i to u posjet lokalnim OPG-ovima uz uživanje u lokalnim gastro specijalitetima i vrhunskim nadaleko poznatim vinima. Područja s vinogradarskom tradicijom za posjetitelja imaju poseban čar.

/// Štrukli, purica s mlincima i vrhunska vina te lokalni OPG-ovi mame na vikend u Zagorje

*Popis mjesta na kojima možete preuzeti karticu potražite na: visitzagorje.hr

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.