Pogledajte gdje možete ostvariti popust od 50% u akciji Tjedan odmora vrijedan

Od 16. do 25. listopada imate prigodu uživati u brojnim turističkim uslugama i doživljajima diljem Hrvatske i pri tome uštediti. “Tjedan odmora vrijedan” projekt je Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice. Akcija se organizira dva puta godišnje, u vrijeme Uskrsa i u listopadu, a cilj joj je povećati turistički promet u pred i posezoni.

Do sada pristiglo 256 ponuda za Tjedan odmora vrijedan

Nešto više od tjedan dana prije početka akcije jasno je kako je projekt privukao veliko zanimanje pružatelja usluga u turizmu. Do sada je već poslano 256 ponuda s 50% povoljnijim cijenama, a sve trenutne ponude možete pronaći na poveznici. Moći ćete uživati u brojnim turističkim proizvodima i uslugama. Smještaj, prijevoz, kulturne, povijesne, prirodne znamenitosti i atrakcije, a tu su i ugostiteljske usluge te različiti doživljaji i to u pola cijene.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Ponude su pristigle iz cijele Hrvatske, od obale do kontinenta, a u obradi je još dodatnih 70 prijava, pa je sada već jasno kako broj ponuda još uvijek nije ni približno konačan.

Gdje možete ostvariti popust od 50%

Među prijavljenim subjektima čije se ponude nalaze na portalu su primjerice prirodne atrakcije, nacionalni parkovi i parkovi prirode poput Plitvičkih jezera, Krke, Paklenice, Risnjaka, Kopačkog rita, Papuka, Lastovskog otočje, Mljeta, Žumberak-Samoborsko gorje, Brijuna i Vranskog jezera, hotela: Valamar Riviera d.d., Arena Hospitality Group d.d., Marina Punat hotel & resort d.o.o., Hilton hoteli Zagreb, Coronaro hotel, Hotel Petrčane, Importanne resort Dubrovnik, Thalassoterapija Crikvenica, Grand Hotel Lav Split i dr.

Svoje paket aranžmane ponudile su i turističke agencije: Adriagate, VAL, Terra Travel, Obzor putovanja itd. Svi ljubitelji kulture, umjetnosti, ali i turističkih atrakcija po znatno sniženim cijenama moći će uživati u muzejima kao što su: Prirodoslovni muzej Rijeka, Hrvatski pomorski muzej Split, Muzej betinske drvene brodogradnje, Muzej triljskog kraja, Arheološki muzej Narona, ali i ostalim sadržajima: Lika je lik, Aquatika – Slatkovodni akvarij Karlovac, Glavani park, Solana Nin, Segway city tour Zagreb, Quad Gorski kotar i tako dalje…

Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.