“More Than Beauty” – Šibensko-kninska županija nudi i više od očekivanog

U Kući umjetnosti Arsen, Turistička zajednica Šibensko – kninske županije premijerno je prikazala promotivni turistički film “More Than Beauty”. Film koji, kako je rečeno na promociji, ima za cilj podignuti brand awareness, namijenjen turoperatorima, ali u istoj mjeri i krajnjim korisnicima, prikazivat će se na turističkim sajmovima i manifestacijama te putem društvenih mreža.

More Than Beauty – TZ Šibensko-kninske županije

U nepunih pet minuta koliko traje film, prikazane su prirodne ljepote kako brojnih morskih plaža, uvala i otoka jedinstvenih Kornata, tako i zaleđa određenog planinom Dinarom i rijekom Krkom.

Uvažavajući interese modernih turista za različitim sadržajima i otkrivanjem nečeg njima novog, prikazana je i bogata kulturna tradicija koja seže od vremena Ilira i Rimljana, preko srednjeg vijeka i brojnih utvrda te UNESCO-vih zaštićenih spomenika kulture, tvrđave Sv. Nikole i katedrale Sv. Jakova. Sastavni dio tradicije je nesumnjivo i gastronomija. I upravo je u tom dijelu eno i gastro ponuda u zadnjih nekoliko godina doživjela uzlet kojem svjedočimo i u filmu.

///Tematske rute – Ruralni doživljaj u Šibensko-kninskoj županiji

Često puta izrečene tvrdnje da “..u našem turizmu nedostaju različite outdoor aktivnosti i zabavni sadržaji”, vrlo živopisno i dopadljivo opovrgava film prikazujući brojne sportske, zabavne i adrenalinske sadržaje i programe koje su u turističkoj ponudi Šibensko – kninske županije.

///Šibensko-kninska županija – raj za ljubitelje outdoora

///Otoci Šibensko-kninske županije – mjesta za aktivni odmor

Ovi različiti turistički proizvodi prikazani su u tri kraća jednominutna tematska filma: “More than sea, sailing and sun“, “More than heritage, delicious food and fine wine” i “More than sports, adrenaline and fun“.

Promocija filma u Kući umjetnosti Arsen

krešimir šakić, more than beauty

U filmu sudjeluju glumci ansambla HNK u Šibeniku, Franka Klarić i Bojan Brajčić koji su na vrlo uvjerljiv i originalan način prikazali što gosti Županije mogu vidjeti, okusiti i doživjeti. I upravo je na tome stavljen naglasak – koja su i kakva očekivanja turista koji dolaze na odmor? Sadržaj i radnja filma daje odgovor na to pitanje: više od očekivanog i to je vrlo duhovito naglašeno: More than expectation – jump into your vacation.

film šibensko kninske, more than beauty
More than beauty

Film je moguće pogledati na službenoj stranici Turističke zajednice Šibensko kninske županije.

Fotogalerija: Šibensko-kninska županija – više od očekivanog

Izvor i foto: Turistička zajednica Šibensko-kninske županije

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.