Posjetite osam lokacija na području Lika destinacije po osjetno nižoj cijeni

Četvrtu godinu zaredom, Klaster Lika Destination i zaštićena prirodna područja u destinaciji Lika formirali su zajedničku ulaznicu. Radi se voucheru koji omogućuje posjetu osam lokacija na području Lika destinacije, odnosno u tri županije. Tako se po nižoj cijeni mogu obići destinacije Ličko-senjske, Karlovačke i Zadarske županije s naglaskom na zaštićena područja prirode, jer se gotovo 60% površine Lika destinacije nalazi u ekološkoj mreži NATURA 2000.

S voucherom koji se može nabaviti po cijeni od 350 kuna za odrasle, odnosno 250 za djecu od 7 do 18 godina, posjetitelji će imati prigodu posjetiti nacionalne parkove: Plitvička jezera, Sjeverni Velebit i Paklenicu, Park prirode Velebit – Uvala Zavratnica, Baraćeve špilje, Pećinski park Grabovaču, Memorijalni centar Nikola Tesla i Hrvatski centar za autohtone vrste riba i rakova krških voda.

Članak se nastavlja ispod oglasa

Navedeni voucher u prodaji se nalazi od jučer, 15. srpnja i moći će se nabaviti po toj cijeni do 30. rujna. Napomenimo kako bi normalna zbirna cijena svih navedenih lokacija bila 630 kuna. Tome treba dodati kako je voucher za djecu do sedam godina besplatan. Vouchere možete kupiti u Nacionalnom parku Plitvička jezera na ulazima 1 i 2, pomoćnom ulazu Flora ili online nakon čega samo trebate odlučiti koju lokaciju želite posjetiti.

U Nacionalnom parku Plitvička jezera ulaznica uključuje prijevoz elektrobrodom u okviru odabranog programa razgledavanja, osiguranje posjetitelja i porez na dodanu vrijednost. Za Nacionalni park Sjeverni Velebit ulaznica vrijedi za tri uzastopna dana, dok za Nacionalni park Paklenica voucher vrijedi za jedan dan obilaska. U Parku prirode Velebit ulaznica uključuje ulaz u značajni krajobraz uvalu Zavratnica, a u Baraćevim špiljama uključuje jednosatni obilazak uz pratnju stručnog vodiča. Za Pećinski park Grabovača ulaznica koja se nalazi u paketu vouchera uključuje obilazak špilje Samograd uz stručnog vodiča te je ujedno i ulaznica za ostale atrakcije u parku: poučne staze, vidikovac Ploče, osmatračnica za ptice Šumske orgulje, Biljni vrt s hobitskom kućicom, Malo jezero, Panov labirint, Roštilj draga i Eko dječje igralište.

Osim toga zajednička ulaznica za Lika destinaciju uključuje i obilazak Memorijalnog centra Nikola Tesla, a bogat program očekuje posjetitelje Hrvatskog centra za autohtone vrste riba i rakova krških voda – ulaznica uključuje podjelu Knjižica znanja, gledanje poučnog filma o regiji Gacka, mikroskopski pregled tkiva ribe, prolazak poučnom stazom fauna Gacke drvenim mostićem preko izvora Pećina, obilazak Pećine, najstarijeg arheološkog nalazišta na području Otočca, odlazak na vidikovac, pogled na Gacku dolinu i zajedničko fotografiranje s panoramom Gacke.

///Zajednička ulaznica za destinaciju Lika – više sadržaja za nižu cijenu

Dakle odlučite li se posjetiti Lika destinaciju do 30. rujna ne propustite ovu prigodu. Upoznajte i uživajte u ljepotama i programima ovog dijela Hrvatske i iz prve ruke doznajte zašto Destinacija Lika iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja.

- Oglas -

POSLJEDNJE OBJAVE

Prijavite se na naš newsletter

Tjedna doza najboljih turističkih priča. Newsletter vam daje uvid u najvažnija događanja i teme o kojima se pisalo na portalu turistickeprice.hr

Vaša e-mail adresa bit će sigurno pohranjena i korištena samo u svrhu stranice turistickeprice.hr i neće se prosljeđivati trećim osobama.